Antena 3 CNN Economic Biz News CNA intră în concediu fără plată

CNA intră în concediu fără plată

CNA intră în concediu fără plată
Sursa foto: cna
03 Sep 2009   •   14:33

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi angajaţii Consiliului trebuie să-şi ia câte zece zile de concediu fără plată, până la sfârşitul lunii noiembrie, după ce Guvernul a decis reducerea cheltuielilor cu personalul ale CNA cu 370.000 de lei, potrivit Mediafax.

Guvernul a tăiat 370.000 de lei din cheltuielile cu personalul la Consiliul Naţional al Audiovizualului, a declarat Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului, în şedinţa de joi a CNA.

"Guvernul a rectificat bugetul tăindu-ne banii pentru 10 zile lucrătoare, de acum şi până la sfârşitul lunii noiembrie. Asta înseamnă că voi discuta cu salariaţii în aşa fel încât ei să înţeleagă şi să îşi ia liber, prin rotaţie, în aceste zile, într-o formulă de câte trei zile pe lună, astfel încât să nu dăm peste cap activitatea CNA", a spus Răsvan Popescu.

Acesta a menţionat că, în cazul inspectorilor CNA din ţară, se va face apel la reducerea programului de lucru, "pentru că nu se poate ca, zile în şir, în judeţele unde nu este decât un inspector să nu existe CNA".

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close