Antena 3 CNN Economic Biz News Criza financiară, nemiloasă cu bogătaşii. Vedeţi cât au pierdut cei mai bogaţi oameni ai lumii

Criza financiară, nemiloasă cu bogătaşii. Vedeţi cât au pierdut cei mai bogaţi oameni ai lumii

Criza financiară, nemiloasă cu bogătaşii. Vedeţi cât au pierdut cei mai bogaţi oameni ai lumii
07 Ian 2009   •   15:45

Sute de miliarde de dolari. Atât au pierdut cei mai bogaţi oameni ai lumii din cauza crizei finaciare, care a fost nemiloasă cu averile acestora. Indianul Anil Ambani a fost cel mai păgubit dintre oamenii de afaceri, potrivit publicaţiei Forbes.
Initial, Ambani se afla pe locul şase în topul celor mai bogati oameni de lume, cu o avere estimată la 42 miliarde de dolari, anunţă Capital.ro. Acum, magnatul indian este primul pe lista celor care au pierdut din cauza crizei financiare. Pierderile înregistrate de Ambani se ridică la 30 miliarde de dolari, în condiţiile în care averea este, acum, de doar 12 miliarde de dolari.
În total, 300 dintre cei 1.125 de miliardari din Topul Forbes, publicat in martie 2008, au avut pierderi de cel putin câte un miliard de dolari până în prezent.
Există, totuşi şi oameni de afceri care au pierdut peste cinci miliarde de dolari din cauza crizei financiare. Miliardarii poziţionaţi pe primele zece locuri în topul celor mai bogaţi oameni din lume au pierdut, împreună, nu mai puţin de 150 de miliarde de dolari. Primii 25 de bogătaşi americani au pierdut, în total, 167 de miliarde de dolari.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close