Antena 3 Economic Biz News Cumpărătorul sub acoperire, printre cele mai noi joburi apărute pe piaţa muncii

Cumpărătorul sub acoperire, printre cele mai noi joburi apărute pe piaţa muncii

de Antena3.ro    |    16 Aug 2011   •   15:25
Cumpărătorul sub acoperire, printre cele mai noi joburi apărute pe piaţa muncii

Îţi place să faci cumpărături? Eşti serios, punctual, ai abilităţi de comunicare şi, mai presus de toate, ai înclinaţii de actor? Iată câteva din cerinţele unuia dintre cele mai noi joburi apărute pe piaţa muncii autohtone.

Programul este flexibil, fiind de cele mai multe ori vorba de o colaborare. De asemenea, plata este destul de tentantă, comisionul pentru vizita efectuată corect, conform cu instrucţiunile primite, fiind şi de 290 lei.

Iată şi descrierea postului, conform unui anunţ postat pe site-urile dedicate locurilor de muncă: "Studiile de mystery shopping reprezintă un instrument folosit pentru măsurarea performanţei angajaţilor unei companii. Un operator secret se prezintă drept cumpărător real şi apoi întocmeşte un raport despre calitatea interacţiunii cu aceşti angajaţi."

Deşi are şi dezavantaje, nu este o slujbă permanentă şi nu toate solicitările sunt recompensate cu comisionul maxim, acest tip de ofertă de muncă este destul de solicitat, în majoritatea cazurilor nefiind nevoie de experienţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close