Antena 3 CNN Economic Biz News Daily Income. Deputatul Iulian Iancu: Securitatea energetică ar trebui discutată în CSAT

Daily Income. Deputatul Iulian Iancu: Securitatea energetică ar trebui discutată în CSAT

Daily Income. Deputatul Iulian Iancu: Securitatea energetică ar trebui discutată în CSAT
23 Iun 2014   •   10:36

Deputatul Iulian Iancu, preşedintele filialei Consiliului Mondial al Energiei şi preşedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaţilor, a discutat în emisiunea Daily Income de la Antena 3 despre politica energetică a UE.

Cea mai mare dezbatere în acest zile vine dinspre securitate, securitate generată ca urmare a crizei dintre Rusia şi Ucraina”, este de părere deputatul.

Europa nu a avut o voce unică în Energie, un lucru foarte grav în contextul actual. Adică state membre importante ale UE şi-au făcut o politică energetică proprie, deşi politica energetică influeţează toate sectoarele economice şi sociale din Europa", a explicat Iulian Iancu.

Eu văd în acest moment un set de măsuri de acţiune imediată, care să fie set de decizie pe masa CSAT”, a adăugat Iulian Iancu.

Deputatul a precizat că România va trece de această iarnă cu bine din punct de vedere energetic, dacă nu vor fi temperaturi foarte scăzute şi dacă autorităţile îşi vor asuma „un set de măsuri de închideri în tranşe”. „Vorbim aici de marii consumatori care pot fi închişi”, a explicat Iulian Iancu.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close