Antena 3 CNN Economic Biz News Daily Income. Negocieri dure cu FMI pe tema deficitului

Daily Income. Negocieri dure cu FMI pe tema deficitului

Daily Income. Negocieri dure cu FMI pe tema deficitului
08 Dec 2014   •   10:25
Victor Ponta s-a întâlnit la Guvern cu reprezentanţii FMI şi cu ministrul de Finanţe şi cel al Bugetului. Miza negocierilor cu FMI şi cu cei din Comisia Europeană o reprezintă aproape 4 miliarde de lei, bani care ar trebui tăiaţi din buget, dacă Executivul ar ceda cererilor.

Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară, a făcut o serie de comentarii referitoare la negocierile dintre delegaţia FMI şi autorităţile române.

"Este o situaţie destul de grea pentru bugetul României, pentru anul viitor şi destul de periculoasă pentru economia noastră. (…) Ca să scoţi din piaţă un miliard de euro înseamnă extraordinar de mult şi o astfel de măsură poate, într-adevăr, să conducă nu la rezultate pozitive, mergând până la veniturile populaţiei, creşterea consumului, poate să vină cu măsuri foarte drastice vizavi de creşterea unor taxe”, a declarat Dragoş Frumosu în ediţia de luni a emisiunii Daily Income.

România a arătat că, în ultima perioadă, poate avea nişte rezultate poate avea nişte rezultate pozitive ”, a mai spus preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close