Antena 3 CNN Economic Biz News De ce fug marile case de lux franceze de ţara noastră. "România are o imagine denaturată"

De ce fug marile case de lux franceze de ţara noastră. "România are o imagine denaturată"

De ce fug marile case de lux franceze de ţara noastră. "România are o imagine denaturată"
Sursa foto: Foto: www.nomadicpursuits.com
28 Mai 2013   •   18:50
Franţa este omniprezentă în România în sectoarele strategice ale economiei. Lipseşte însă dintre-un singur sector, acela al produselor de lux.

În timp ce italienii, germanii, britanicii, americanii şi-au extins magazinele de lux, firmele franceze sunt absente din acest sector.

Philippe Garcia, reprezentant Ubifrance (misiunea economică ce sprijină societăţile franceze în proiectele lor de dezvoltare pe piaţa din România), a fost invitat la emisiunea  100 de Minute pentru a discuta despre acest subiect.

„România are o imagine denaturată, mai ales în Franţa. Este deosebit de dificil, mai ales în Franţa, să convingi marile case să se intereseze de aceasta piaţă”, a recunoscut Philipe Garcia.

„Pentru a schimba această imagine, Romania ar trebui să se promoveze mai mult în exterior. Există foarte multe tari din Europa de Est care se promovează singure” a continuat reprezentantul Ubifrance.

 

 

×
Subiecte în articol: 100 de minute Alessandra Stoicescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close