Antena 3 Economic Biz News De la 1 ianuarie 2014, TOŢI românii proprietari de case trebuie să ştie asta. Se schimbă sistemul de impozitare

De la 1 ianuarie 2014, TOŢI românii proprietari de case trebuie să ştie asta. Se schimbă sistemul de impozitare

de O.P.    |    26 Aug 2013   •   12:40
De la 1 ianuarie 2014, TOŢI românii proprietari de case trebuie să ştie asta. Se schimbă sistemul de impozitare

O nouă modificare îi aşteaptă pe români de la data de 1 ianuarie 2013. Ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, a anunţat că îşi doreşte o schimbare la Codul fiscal şi la Codul de procedură fiscală, astfel încât proprietarii să plătească impozit pe imobile în funcţie de utilitatea lor.

"Prima este un impozit din punct de vedere al profitului la societăţile de tip holding", a anunţat ministrul de Finanţe, precizând că această modificare a fost cerută de companii.  

O altă modificare la coduri, pe care Daniel Chiţoiu speră să o aplice de la 1 ianuarie 2014, este schimbarea modalităţii de impozitare pe clădiri şi pe imobile. "Nu se mai impozitează pe persoană fizică sau pe persoană juridică, ci în funcţie de destinaţia imobilului - locuinţă sau activitate comercială", a precizat ministrul de Finanţe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close