Antena 3 CNN Economic Biz News Delegaţia FMI discută cu Emil Boc despre bugetul pe anul viitor

Delegaţia FMI discută cu Emil Boc despre bugetul pe anul viitor

Delegaţia FMI discută cu Emil Boc despre bugetul pe anul viitor
Sursa foto: fmi
04 Noi 2009   •   12:34

Delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI) va avea, miercuri seara, o nouă discuţie cu premierul interimar, Emil Boc, referitoare inclusiv la proiectul de buget pentru anul viitor, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Membrii delegaţiei FMI şi şeful Guvernului au mai discutat în urmă cu o săptămână. Adoptarea proiectului de buget pentru 2010 se numără printre condiţiile prevăzute în acordul încheiat cu Fondul Monetar Internaţional, pentru eliberarea în luna decembrie a unei tranşe din împrumut.

Vicepreşedintele PSD Dan Nica a spus, marţi seară, că PSD, în urma consultărilor cu PNL şi cu UDMR, a decis să propună adoptarea a unei decizii a Parlamentului care să dea dreptul Guvernului demis condus de Emil Boc să propună un proiect de buget pe 2010.

La sfârşitul săptămânii trecute, Emil Boc susţinea că proiectul de buget pentru anul viitor va fi finalizat de Guvern în prima decadă a lunii noiembrie şi ar putea fi promovat în Parlament ca o iniţiativă legislativă de către membrii Cabinetului care sunt şi parlamentari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc FMI proiect de buget
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close