Antena 3 CNN Economic Biz News Diferenţele de salarizare dintre directori şi subordonaţii lor vor fi rezolvate prin bugete

Diferenţele de salarizare dintre directori şi subordonaţii lor vor fi rezolvate prin bugete

Diferenţele de salarizare dintre directori şi subordonaţii lor vor fi rezolvate prin bugete
Sursa foto: diferente de salarii
23 Apr 2009   •   16:44

Bugetele instituţiilor şi autorităţilor publice vor fi dimensionate astfel încât situaţiile în care directorii regiilor şi companiilor de stat, ale căror salarii au fost reduse de Guvern la începutul anului, să nu fie mai slab plătiţi decât subordonaţii acestor, potrivit premierului Emil Boc, citat de Mediafax.

Întrebat de jurnalişti dacă va promova un proiect de lege prin care să reglementeze diferenţele de salarizare apărute după diminuarea indemnizaţiei acordate directorilor de regii, autorităţi şi companii de stat la un nivel inferior salariului acordat subordonaţilor acestora, premierul a spus că ordonatorii principali de credite vor rezolva asemenea situaţii prin bugete.

"Vom avea grijă prin bugetele pe care le aprobăm ca ordonatorii principali de credite să evite asemenea situaţii", a declarat Boc.

Salariile vicepreşedinţilor şi directorilor adjuncţi din autorităţile şi instituţiile publice au fost plafonate de Guvern, la începutul anului, la nivelul indemnizaţiei unui subsecretar de stat, la 4.000-4.800 lei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close