Antena 3 CNN Economic Biz News Donald Trump, numit "clown" de un fermier scoţian care nu vrea să îi vândă un teren (VIDEO)

Donald Trump, numit "clown" de un fermier scoţian care nu vrea să îi vândă un teren (VIDEO)

Donald Trump, numit "clown" de un fermier scoţian care nu vrea să îi vândă un teren (VIDEO)
Sursa foto: donald trump
05 Ian 2010   •   21:13

Donald Trump se ceartă pe un teren cu o familie de scoţieni. Miliardarul le vrea pământul pentru un teren de golf. Fermierii însă nu vor să-l cedeze. Scos din minţi, Trump l-a numit pe capul familiei ?ţăran idot?. Scoţianul i-a dat replica imediat. L-a făcut pe miliardar clovnul din New York.

Pe scoţianul îndărătnic, banii lui Trump îl lasă rece. Nu vrea să se mute cu niciun chip. Omul spune că locuieşte pe acest teren de 41 de ani şi întreaga sa familie are o istorie acolo.

Când a văzut că nu se descurcă singur, Trump i-a pus scoţianului în cap toţi vecinii. Tot circul a ajuns şi la tribunal. Mama fermierului, ajutată de mai multe organizaţii ecologiste, cere oprirea construcţiei terenului de golf.

Cu tot scandalul, construirea terenului de golf merge înainte. Trump a primit aprobarea guvernului în urmă cu 2 ani, când nici nu visa că toată povestea se va transforma într-un adevărat reality show.



Observator

×
Subiecte în articol: Trump Donald Trump teren
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close