x close

Ea este cea mai bogată româncă din lume. Vezi ce avere fabuloasă are

de O.P.    |    22 Noi 2011   •   11:15
Ea este cea mai bogată româncă din lume. Vezi ce avere fabuloasă are 442 Foto: bucharestherald.com
Cea mai bogată româncă din lume are o avere fabuloasă de 7 miliarde de dolari şi stă la braţul unui bărbat care a fost râvnit de mii de femei. Jenny s-a căsătorit cu John Paulson în 2000.

Mariajul celor doi a uimit cercurile în care se învârteau, mai ales că John - un râvnit burlac de pe Wall Street - era curtat de fotomodele şi femei celebre.

Atunci când s-a căsătorit cu Jenny, asistenta de origine română, John a renunţat la petrecerile mondene şi la viaţa de playboy pentru a fi alături de femeia pe care o iubeşte. Cei doi au în prezent doi copii şi locuiesc în Upper East Side, New York, dar mai au locuinţe şi în Southampton şi Aspen.

Căsătoria cu Jenny a fost un atu si pentru John. Dacă în anul 2000 averea lui era estimată la 100 de milioane de dolari, acum a ajuns să aibă peste 15 miliarde de dolari, fiind pe poziţia 39 în topul celor mai bogaţi oameni ai lumii.

În ceea ce priveşte viaţa româncei, Jenny nu s-a schimbat prea mult de când s-a căsătorit cu miliardarul. Îşi trăieşte viaţa foarte modest, apare foarte rar în public, iar atunci când o face este în cadrul unor evenimente caritabile. Jenny a renunţat la cetăţenia română pentru a primi-o pe cea americană. S-a născut şi a crescut în Statele Unite, având părinţi de origine română.

Face anual donaţii de peste 25 de milioane de dolari, susţinând astfel mai multe colegii din SUA. O clinică din Southhampton poartă numele celor doi soţi, fiind cotată ca fiind una din cele mai performante instituţii medicale.
În ceea ce priveşte averea celor doi, cei care au analizat-o au estimat că soţia lui, Jenny, a ajuns să crească valoarea imperiului cu 7 miliarde, scrie Bucharestherald.com.
Citeşte mai multe despre:

avere bani Wall Street
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati