Antena 3 CNN Economic Biz News Ea este cea mai bogată româncă din lume. Vezi ce avere fabuloasă are

Ea este cea mai bogată româncă din lume. Vezi ce avere fabuloasă are

Ea este cea mai bogată româncă din lume. Vezi ce avere fabuloasă are
Sursa foto: Foto: bucharestherald.com
de O.P.    |    22 Noi 2011   •   11:15

Cea mai bogată româncă din lume are o avere fabuloasă de 7 miliarde de dolari şi stă la braţul unui bărbat care a fost râvnit de mii de femei. Jenny s-a căsătorit cu John Paulson în 2000.

Mariajul celor doi a uimit cercurile în care se învârteau, mai ales că John - un râvnit burlac de pe Wall Street - era curtat de fotomodele şi femei celebre.

Atunci când s-a căsătorit cu Jenny, asistenta de origine română, John a renunţat la petrecerile mondene şi la viaţa de playboy pentru a fi alături de femeia pe care o iubeşte. Cei doi au în prezent doi copii şi locuiesc în Upper East Side, New York, dar mai au locuinţe şi în Southampton şi Aspen.

Căsătoria cu Jenny a fost un atu si pentru John. Dacă în anul 2000 averea lui era estimată la 100 de milioane de dolari, acum a ajuns să aibă peste 15 miliarde de dolari, fiind pe poziţia 39 în topul celor mai bogaţi oameni ai lumii.

În ceea ce priveşte viaţa româncei, Jenny nu s-a schimbat prea mult de când s-a căsătorit cu miliardarul. Îşi trăieşte viaţa foarte modest, apare foarte rar în public, iar atunci când o face este în cadrul unor evenimente caritabile. Jenny a renunţat la cetăţenia română pentru a primi-o pe cea americană. S-a născut şi a crescut în Statele Unite, având părinţi de origine română.

Face anual donaţii de peste 25 de milioane de dolari, susţinând astfel mai multe colegii din SUA. O clinică din Southhampton poartă numele celor doi soţi, fiind cotată ca fiind una din cele mai performante instituţii medicale.
În ceea ce priveşte averea celor doi, cei care au analizat-o au estimat că soţia lui, Jenny, a ajuns să crească valoarea imperiului cu 7 miliarde, scrie Bucharestherald.com.




×
Subiecte în articol: avere bani Wall Street
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close