Antena 3 CNN Economic Biz News Efectele dramatice ale "creditelor doar cu buletinul". Românii au datorii de 27 de MILIARDE de lei

Efectele dramatice ale "creditelor doar cu buletinul". Românii au datorii de 27 de MILIARDE de lei

Efectele dramatice ale "creditelor doar cu buletinul". Românii au datorii de 27 de MILIARDE de lei
de O.P.    |    20 Sep 2012   •   06:27

Criza i-a afectat pe români şi asta se vede cel mai bine din datele Băncii Naţionale. Restanţele la credite s-au majorat  în unele judeţe de 28 de ori din 2008 până  acum.

Explicaţia este simplă: veniturile au fost diminuate major în ultimii ani.

Restanţele la credite au toate  şansele să devină problema financiara  numarul unu a romanilor. Potrivit datelor  Băncii Naţionale acestea s-au majorat în  ultimii patru ani de 11 ori la nivelul ţării.  Situaţia este însă una dezastruoasă în mai  multe judeţe.

De exemplu, în Galaţi datoriile românilor către bănci s-au majorat  de 28 de ori, şi au ajuns la 717 milioane de lei.  Pe locul doi se află judeţul Sibiu unde  restanţele au crescut de 18 ori de la 33 de la milioane la 616 milioane de lei. Podiumul  este completat de judeţul Satu Mare, unde  restanţele s-au majorat de 17 ori, până la  302 milioane de lei.

Cel mai bine la acest  capitol stă judeţul Olt unde datoriile  românilor către bănci au crescut de doar 3,5  ori. Restanţe mici către bănci au şi cei din  judeţele Ialomiţa şi Olt. Aici datorile au  crescut de 4, respectiv 5 ori faţă de anul  2008.

În total, românii au restanţe la bănci  de aproape 27 de MILIARDE de lei.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close