Antena 3 CNN Economic Biz News FMI: Programul cu România rămâne în graficul prevăzut. Următoarea evaluare, la sfârşitul lui martie

FMI: Programul cu România rămâne în graficul prevăzut. Următoarea evaluare, la sfârşitul lui martie

FMI: Programul cu România rămâne în graficul prevăzut. Următoarea evaluare, la sfârşitul lui martie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Feb 2012   •   20:07

Programul Fondului Monetar Internaţional cu România rămâne în graficul prevăzut, iar următoarea misiune de evaluare este stabilită pentru finalul lunii martie, a anunţat, miercuri, Biroul de la Bucureşti al Fondului, informează Agerpres.

"Noul Cabinet a reafirmat ataşamentul său puternic faţă de Programul economic al României, care este sprijinit de FMI, Uniunea Europeană şi Banca Mondială", arată un comunicat al Fondului, remis la încheierea vizitei efectuate de Jeffrey Franks la Bucureşti.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-a primit, miercuri, la Guvern, pe şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi pe directorul pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Szekely.

Vizita lui Jeffrey Franks în România se înscrie în procedurile curente ale Fondului, în situaţia în care într-o ţară aflată în program cu FMI este instalat un nou guvern.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close