Antena 3 CNN Economic Biz News Fosta şefă a Fondului Proprietatea, venit anual de 441.000 de euro

Fosta şefă a Fondului Proprietatea, venit anual de 441.000 de euro

Fosta şefă a Fondului Proprietatea, venit anual de 441.000 de euro
Sursa foto: daniela Lulache
15 Ian 2010   •   14:17

Daniela Lulache a încasat anul trecut venituri care se ridică la 441.000 de euro, adică aproximativ 12.200 de euro pe lună, în calitate de preşedinte şi director general al Fondului Proprietatea. ?În această sumă sunt incluse indemnizaţia de salariu pe anul 2009, bonusul de performanţă pe 2008 şi cel pe 2009, încasate anul trecut, şi plăţile compensatorii echivalente cu 12 in demnizaţii lunare?, a explicat Dana Lulache pentru jurnaliştii de la Evenimentul Zilei.

Gurile rele spun însă că venitul lunar al Danielei Lulache se ridică la aproape 17.000 de euro lunar. Fosta şefă a Fondului Proprietatea refuză însă să facă publică cifra exactă, invocând o clauză de confidenţialitate. În plus, contractul Danielei Lulache prevede ca, în cazul încetării mandatului înainte de termen, ar fi urmat să primească plăţi compensatorii echivalente cu salariul pe 12 luni, clauză care nu s-a regăsit în contractele predecesorilor ei.

Actualul director general şi preşedinte al Fondului Proprietatea, Ionuţ Popescu, spune că noua echipă cu care colaborează este mult mai puţin costisitoare. ?Eu, în calitate de director general, voi lua mai puţini bani decât a încasat directorul economic în 2008. Eu nu voi primi bonusuri şi nici compensaţii?, a declarat el.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fondul Proprietatea
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close