Antena 3 CNN Economic Biz News Cum a luat Gigi Becali hotelul lui Ioan Niculae din Venus: "Mă gândesc dacă să i-l vând înapoi"

Cum a luat Gigi Becali hotelul lui Ioan Niculae din Venus: "Mă gândesc dacă să i-l vând înapoi"

Fostul hotel Carmen din stațiunea Venus, cumpărat și renovat de Ioan Niculae în 2013, aparține acum lui Gigi Becali. Acesta spune că l-a luat ca să îl ajute pe omul de afaceri care se afla la închisoare, dar acum ar fi dispus să i-l returneze.

Cum a luat Gigi Becali hotelul lui Ioan Niculae din Venus: "Mă gândesc dacă să i-l vând înapoi"
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    16 Noi 2021   •   10:08

Gigi Becali a achiziționat hotelul recent, contra unei sume de 6,8 milioane de euro, în condițiile în care valoarea sa de piață este de  8,94 milioane de euro iar investiția făcută de Ioan Niculae s-ar fi cifrat la 10 milioane euro. 

“L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând înapoi. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a declarat Becali pentru Economica.net.

Hotelul are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

Omul de afaceri Ioan Niculae ispășește la Penitenciarul Poarta Albă o pedeapsă de 5 ani de închisoare primită în dosarul „Interagro” pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență. În urmă cu cinci zile, după doar 9 luni de executare a pedepsei, lui Ioan Niculae i s-a aceptat cererea de eliberare condiționată, de către Judecătoria Medgidia, dar decizia nu este definitivă.  

×
Subiecte în articol: Venus Gigi Becali
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close