Antena 3 Economic Biz News Guvernul vrea să finanţeze investiţii cu efect imediat. Vezi unde vor fi folosiţi banii economisiţi

Guvernul vrea să finanţeze investiţii cu efect imediat. Vezi unde vor fi folosiţi banii economisiţi

de L.D.    |    14 Feb 2012   •   13:27
Guvernul vrea să finanţeze investiţii cu efect imediat. Vezi unde vor fi folosiţi banii economisiţi
Sursa foto: portal.radioiasi.ro

Fondurile publice vor fi prioritizate şi direcţionate către proiecte de investiţii care pot fi finalizate şi au un efect imediat, iar economiile rezultate din procesul de prioritizare vor fi alocate pentru programe cu impact direct asupra cetăţenilor, a declarat ministrul Finanţelor, Bogdan Drăgoi.

Acesta nu a precizat nici un detaliu legat de programele  "cu impact direct asupra cetăţenilor", spunând doar că dezvoltarea mediului rural ar putea fi un exemplu în acest sens.

În şedinţa de marţi a Guvernului a fost stabilit modul de alocare a fondurilor bugetare.

Ministrul Finanţelor, Bogdan Dragoi, a promis că procesul de prioritizare nu va afecta fondurile rezervate cofinanţării programelor UE. 

După cum a declarat premierul Răzvan Ungureanu, proiectele cu un grad de finalizare redus sau care abia au fost începute şi nu pot fi încheiate curând, nu vor fi considerate prioritare pentru guvern, precizează Agerpres.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close