Antena 3 CNN Economic Biz News Împrumutul FMI, în viziunea internauţilor: Intrarea României în jocul afaceriştilor care vor să conducă lumea

Împrumutul FMI, în viziunea internauţilor: Intrarea României în jocul afaceriştilor care vor să conducă lumea

Împrumutul FMI, în viziunea internauţilor: Intrarea României în jocul afaceriştilor care vor să conducă lumea
Sursa foto: fmi
30 Mar 2009   •   15:32

Criza ?diabolică? ameninţă omenirea. Sunt toţi victimele unei conspiraţii plănuită în detaliu de sus, de mai marii oameni de afaceri ai lumii. Când România va primi banii de la FMI, va intra în joc. Vom fi înglodaţi în datorii pe care generaţiile următoare, copiii copiilor noştri vor trebui să le plătească. Acestea sunt părerile care circulă pe internet despre împrumutul la care a apelat România pentru a se feri de criză. Nu va aduce nimic bun, nici nu ne va scăpa de problemele economice. Dimpotrivă.

?Aflându-se pe ultima sută de metri, elitele au conceput această criză, adică lovitura finală, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy ) şi mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin corupţie şi prin folosirea mass-mediei, care e 100% în mâna lor, ca guvernele să închidă ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 miliarde de dolari in Iraq?, scrie într-un mail trimis de un contestatar al împrumutului de la Fond.

Criza ar fi fost una îndelung gândită şi s-ar fi ajuns aici ?după cea mai mare escrocherie si bataie de joc: bailoutul bancilor falimentare în SUA şi Marea Britanie?.

Planul de salavare a economiei americane, în valoare de 780 mld. de dolari a fost semnat forţat de politicieni, ameninţaţi de guvern că vor apela la legea marţială.

Autorul mailului aminteşte că Rezerva Federală nu a anunţat numele băncilor care au primit ajutor de la stat şi arată şi mărturia unuia dintre oficiali.



Banca Mondiala este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, o bancă privată, ce nu se află sub controlul guvernului SUA. Acţionari sunt familia Rotschild (80%) şi Rockefeller (20%). O scurtă istorie a acestor organisme vedeţi în Zeitgeist

Mailul de protest aduce aminte şi de economistul Peter Schiff, care a anunţat încă din 2006 preşedinţia SUA şi Rezerva Federală că se va produce o criza de proporţii în curând. Nu i s-a dat crezare.



Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informată în urmă cu 10 ani că escrocul Madoff desfăşoara un joc piramidal după schema Ponzi, dar nu au luat nicio măsură. Clipul de mai jos prezintă ancheta senatorului asupra şefilor SEC, care nu ştiu ce să răspundă.



Mai marii lumii îşi construiesc buncăre, care costă 20 de miliarde de dolari bucata şi în care se pregătesc să se retragă dacă va fi cazul, se spune în acelaşi mail. Tot aici, bogaţii strâng provizii pe termen îndelungat pentru a se feri de criză.



O petiţie menită să respingă împrumutul de la FMI este deschisă pe Internet pentru toţi cei care doresc sa o semneze.



Vedeţi aici mailul de protest(pdf)

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FMI imprumut de la fmi
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close