Antena 3 CNN Economic Biz News În 8 ani de zile, România n-ar mai avea nevoie de gazele ruseşti. Resurse importante descoperite în bazinul Mării Negre

În 8 ani de zile, România n-ar mai avea nevoie de gazele ruseşti. Resurse importante descoperite în bazinul Mării Negre

În 8 ani de zile, România n-ar mai avea nevoie de gazele ruseşti. Resurse importante descoperite în bazinul Mării Negre
de O.P.    |    19 Iun 2012   •   06:05

Specialiştii români şi străini în domeniul energetic, spun că în cel mult 8 ani, România ar putea să nu mai aibă nevoie de gazele ruseşti. Experţii au ajuns la concluzia că în bazinul Mării Negre cât şi în Nord-Vestul României sunt resurse importante de gaze naturale.

Specialişti în domeniul energiei, reprezentanţi ai marilor companii energetice din România şi din străinătate, dezvoltatori şi investitori s-au întâlnit la cel mai important eveniment de profil al anului.

Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est - FOREN 2012 abordează cele mai importante subiecte aflate în prezent pe agenda de lucru a factorilor de decizie economici şi politici din România şi din lume.

Un eveniment important în cadrul FOREN 2012 îl reprezintă Ziua Energiei la Nivel European, tema principală fiind întărirea cooperării între pieţele regionale ale energiei.

×
Subiecte în articol: gaze naturale gaze naturale
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close