Antena 3 CNN Economic Biz News Încă o "gogoaşă" marca CNADNR. Au angajat 7 experiţi pentru 8 km de autostradă INEXISTENŢI

Încă o "gogoaşă" marca CNADNR. Au angajat 7 experiţi pentru 8 km de autostradă INEXISTENŢI

Încă o "gogoaşă" marca CNADNR. Au angajat 7 experiţi pentru 8 km de autostradă INEXISTENŢI
de O.P.    |    16 Iul 2014   •   11:44

Autostrada care leagă Bucureştiul de Ploieşti încă nu este terminată. Lipsesc parcările, benzinăriile, spaţiile de servicii sau telefoanele SOS şi în plus nu există nici "ciotul" de drum care să intre în Capitală.

Cu toate astea, cei de la CNADNR s-au gândit să angajeze deja experţii care să supervizeze lucrările, deşi acestea încă nu au început.

În caietul de sarcini pentru supervizarea lucrărilor de construcţie se arată că „ciotul” de autostradă va avea o lungime de 8,2 kilometri. Amintim că în iulie 2012 autorităţile comunicau că segmentul rămas de construit va avea 6,5 kilometri, scrie gandul.info.
Segmentul de autostradă va avea 2x3 benzi pe sens, un pod peste Balta Saulei, la km 0+630, un pasaj peste CF Bucureşti-Constanta, la km 1+549, şi trei noduri rutiere, unul la strada Gherghiţei, unul la strada Popasului şi unul la centura Bucureşti, la km 6,55.

Exproprierile pentru cei 8,2 kilometri sunt finalizate, potrivit datelor din caietul de sarcini.

Pe sectorul de autostradă cuprins între km 0 şi km 8+225 stadiul lucrărilor de execuţie este de 54%, potrivit caietului de sarcini pentru contractul de supervizare. Constructorul nu lucrează în prezent pe întreg segmentul de drum, ci doar pe sectorul cuprins între km 2,4 şi km 8,2, precizează documentaţia de licitaţie publicată la sfârşitul lunii mai a acestui an.


×
Subiecte în articol: CNADNR autostrada
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close