Antena 3 CNN Economic Biz News Încetinirea lucrărilor la Autostrada Transilvania, decizie unilaterală a Bechtel

Încetinirea lucrărilor la Autostrada Transilvania, decizie unilaterală a Bechtel

Încetinirea lucrărilor la Autostrada Transilvania, decizie unilaterală a Bechtel
11 Dec 2008   •   17:28

Decizia de încetinire a ritmului lucrărilor de construcţie a Autostrăzii Transilvania reprezintă o decizie unilaterală a companiei Bechtel International, arată un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, remis Antena3.ro.
CNADNR intenţionează să onoreze către Bechtel International toate plăţile certificate de către Consultant. Conpania de autostrăzi a înaintat, deja, prin intermediul Ministerului Transporturilor, o solicitare către Ministerul de Finanţe pentru alocarea sumelor aferente proiectului Autostrada Transilvania, potrivit Bugetului de Venituri şi Cheltuieli aprobat pentru anul 2008.
În comunicat, CNADNR pune încetinirea lucrărilor pe seama circularei companiei conform căreia începând cu data de 15 noiembrie constructorii au obligaţia să treacă la închiderea şantierelor şi pregătirea lucrărilor în execuţie pentru conservare pe perioada de iarnă.
Potrivit companiei de autostrăzi, antreprenorul are front de lucru, iar CNADNR şi-a respectat obligaţia de a aviza în CTE Proiectul Tehnic pentru un nou sector, sectorul 3A Gilău ? Mihăileşti.
Prin urmare, compania Bechtel International obligă CNADNR SA să reanalizeze oportunitatea continuării relaţiei contractuale existente.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bechtel Autostrada Transilvania
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close