Antena 3 CNN Economic Biz News INCOME: ”Plimbă ursul”, aplicația care atrage atenția asupra siguranței copiilor în trafic

INCOME: ”Plimbă ursul”, aplicația care atrage atenția asupra siguranței copiilor în trafic

INCOME: ”Plimbă ursul”, aplicația care atrage atenția asupra siguranței copiilor în trafic
08 Oct 2016   •   10:59

Adrian Măniuțiu a prezentat, la Income Magazine, de la Antena 3, o aplicație destinată copiilor, dar care le poate veni de ajutor inclusiv părinților. Este vorba de ”Plimbă ursul”, o inițiativă prin care câțiva români au încercat să atragă atenția asupra siguranței copiilor în trafic.

Agenţia de publicitate care a dezvoltat această aplicaţie a înţeles că cea mai puternică voce pentru o astfel de campaie este cea a unui copil. De altfel, ideea le-a adus şi marele premiu în cadrului unui concurs la care au fost înscrise 91 de proiecte.

De la idee până la prima utilizare a aplicației s-au scurs două luni, timp în care echipa s-a asigurat că a pus la punct toate detaliile tehnice.

Jocul este gratuit şi poate fi descărcat atât pentru Android, cât şi pentru IOS. La nici o lună de la lansare are aproape 10.000 de descărcări şi se află pe prima poziţie în topul aplicațiilor gratuite în AppStore.

 

×
Subiecte în articol: Income Magazine Adrian Maniutiu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close