Antena 3 CNN Economic Biz News INCOME: Povestea șosetelor colorate și a unui business de succes

INCOME: Povestea șosetelor colorate și a unui business de succes

INCOME: Povestea șosetelor colorate și a unui business de succes
08 Oct 2016   •   11:17

O altă idee de afaceri prezentată de Adrian Măniuțiu, sâmbătă, la Income Magazine, de la Antena 3, este cea a lui Bogdan Voiculescu, ”şosetarul” care a mizat pe o afacere la care nu mulţi se gândesc, poate pentru că e prea la îndemână. El în schimb a făcut din şosete artă.

Bogdan Voiculescu s-a pregătit pentru o carieră în arte - a urmat un liceu de profil, o facultate, iar apoi a început să lucreze ca designer grafic. La un moment dat însă, a simtiţi că vrea şi poate mai mult. Şi aşa s-a apucat de afaceri.

Astfel a început povestea şosetelor colorate Madam Mitza.

A avut un feedback bun şi rapid aşa ca a mai scos imediat încă 3 modele. Între timp, şosetele colorate au cucerit piata şi aşa se face că anul acesta productia va ajunge la 27 de modele. Bogdan a investit până acum 80.000 de lei, dar, ca o încurajare pentru tinerii antreprenori, mărturiseşte că la început nu a avut nevoie de prea mulţi bani.

Bogdan este încrezător în viitorul business-ul său, mai ales că spiritul antreprenorial - pe care spune că l-a moştenit din familie, îl va ajuta să îşi lărgească orizonturile. Dar recunoaşte că în mare parte succesul îl datorează şi celor 3 mentori pe care îi are - oameni esenţiali în viaţa oricărui antreprenor. De la ei a primit un sfat care se aplică în cazul tuturor celor care se gândesc să facă debuteze în afaceri.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Maniutiu Income Magazine
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close