Antena 3 CNN Economic Biz News Internetul devine o piaţă extrem de profitabilă. Comerţul online va exploda în următorii 5 ani

Internetul devine o piaţă extrem de profitabilă. Comerţul online va exploda în următorii 5 ani

Internetul devine o piaţă extrem de profitabilă. Comerţul online va exploda în următorii 5 ani
Sursa foto: Foto: www.ososimpletechnologies.com
23 Iul 2013   •   12:05
Comerţul online cu bunuri între marile economii ale lumii va creşte de trei ori în următorii cinci ani. Creşterea va fi determinată de numărul tot mai ridicat de clienţi şi campanii internaţionale desfăşurate de retaileri, arată un studiu dat publicităţii de PayPal, divizie a eBay.

Potrivit Bloomberg, comerţul internaţional pe internet între SUA, China, Germania, Marea Britanie, Australia şi Brazilia va urca de la 105 miliarde de dolari în acest an la 307 miliarde de dolari în 2018.

În funcţie de cifra de afaceri, principalele categorii de produse comercializate vor fi îmbrăcămintea, încălţămintea şi accesoriile vestimentare, urmate de produsele de sănătate şi înfrumuseţare şi electronice, potrivit raportului.

Studiul mai arată că dezvoltarea comerţului online internaţional va fi accelerată în bună măsură şi de răspândirea dispozitivelor mobile cu acces la internet, precum smartphone-urile şi tabletele.

 

×
Subiecte în articol: eBay internet
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close