Antena 3 CNN Economic Biz News Legea unică de salarizare: Preşedintele României, pe lista celor mai bine plătiţi din stat

Legea unică de salarizare: Preşedintele României, pe lista celor mai bine plătiţi din stat

Legea unică de salarizare: Preşedintele României, pe lista celor mai bine plătiţi din stat
Sursa foto: legea de salarizare
14 Mai 2009   •   15:59

Preşedintele ţării, preşedinţii celor două Camere şi preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor fi cei mai bine plătiţi oameni din stat. Aşa s-a stabilit în urma întâlnirii dintre sindicalişti şi reprezentanţii ministerului Muncii.

Legea unică de salarizare a fost principalul motiv al întâlnirii dintre sindicalişti şi reprezentanţii ministerului Muncii. Cea mai importantă decizie luată în urma discuţiilor dintre cele două părţi a fost cea referitoare la bugetarii care vor primi cele mai mari salarii.

Timp de aproximativ patru ani, salariul cel mai mare nu va fi majorat, iar cele mai mici vor creşte. Acest lucru va duce, cred reprezentanţii Ministerului Muncii, la micşorarea diferenţelor dintre cele două salarii.

O altă temă de discuţie a fost şi cea referitoare la profesorii cu gradul I. Cei mai nemulţumiţi au ieşit de la discuţii reprezentanţii profesorilor universitari.

Sindicaliştii şi reprezentanţii ministerului Muncii vor mai avea o întâlnire în perioada următoare, în condiţiile în care grila de salarizare trebuie definitivată până la sfârşitul acestei luni.

Antena3

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close