Antena 3 CNN Economic Biz News Liviu Pop: Reducerea CAS şi scăderea impozitului este o măsură necesară

Liviu Pop: Reducerea CAS şi scăderea impozitului este o măsură necesară

Liviu Pop: Reducerea CAS şi scăderea impozitului este o măsură necesară
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    09 Oct 2013   •   12:44

Reducerea CAS şi scăderea impozitului este o măsură necesară, iar insolvenţa nu poate fi folosită ca soluţie, pentru a păcăli statul, a spus fostul ministru Liviu Pop, miercuri, la Conferinţa anuală a Consiliului Investitorilor Români care se desfăşoară la Palatul Parlamentului din Bucureşti.


Totodată, Pop a ţinut să precizeze că avem probleme cu fiscalizarea.
 
"N-o să putem folosi insolvenţa ca măsura să statul, nu ar trebui ca Guvernul să gândească aşa, că patronul e hoţul numărul 1 al statului. Şi mai avem, din păcate, oameni care gândesc aşa când merg în control.
 
Trebuie să mergem pe buna-credinţă, ca şi cel care investeşte vrea să facă un bussines serios şi eu, ca organ al statului, mă duc să văd cum pot ajuta angajatorul, nu cum să-l sancţionez", a spus, miercuri, Liviu Pop, preşedinte al Comisiei de Muncă, Familie şi Protecţie Socială din Senat.
 
Temele care vor fi dezbătute la conferinţă şi cei mai importanţi invitaţi

Azi, investitorii autohtoni şi membrii Guvernului se aşează la aceeaşi masă pentru a discuta măsuri care să stimuleze economia naţională. Conferinţa anuală a Consiliului Investitorilor Români are ca scop dezbaterea unor teme de interes naţional, prin iniţierea unui dialog social între reprezentanţii mediului de business românesc şi reprezentanţi ai Guvernului, în vederea identificării problemelor importante cu care se confruntă investitorii români, precum şi modul de rezolvare a acestora prin sprijinul autorităţilor.


Prezent la emisiunea "Previziunile zilei", Adrian Măniuţiu a oferit mai multe amănunte legate de acest eveniment, care are loc la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

Antena 3 este partener media al acestui eveniment.

×
Subiecte în articol: liviu pop reducerea cas
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close