Antena 3 CNN Economic Biz News Mariana Câmpeanu: Amânarea accizei la carburanţi ar putea bloca reducerea contribuţiei la asigurările sociale

Mariana Câmpeanu: Amânarea accizei la carburanţi ar putea bloca reducerea contribuţiei la asigurările sociale

Mariana Câmpeanu: Amânarea accizei la carburanţi ar putea bloca reducerea contribuţiei la asigurările sociale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Dec 2013   •   18:39

Amânarea majorării accizei la carburanţi ar putea bloca reducerea contribuţiei la asigurările sociale sau chiar scăderea TVA la alte produse, a atras atenţia, luni, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, la Antena 3.

Ministrul Câmpeanu a declarat că trebuie reanalizat noul context economic pentru a pune în practică măsurile preconizate.

"Trebuie să analizăm problema în noul context, cu acciza amânată, că doream să facem un lucru bun cu scăderea TVA-ului şi la alte produse alimentare.

E singura taxă care e într-adevăr mare, aceasta pe muncă, daca celelalte nu sunt la nivelul majorităţii ţărilor din UE, taxa pe muncă e ridicată. Ca să creezi mai multe locuri de muncă trebuie să fie mai mică taxa, cât să şi scoţi mai multe locuri de muncă la lumină, cât şi să creezi altele noi. Aceste lucruri trebuie discutate", a spus ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.



×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close