Antena 3 CNN Economic Biz News Marius Ghenea, la Daily Income: Măsurile luate de Guvern asigură un echilibru în dinamica antreprenoriatului

Marius Ghenea, la Daily Income: Măsurile luate de Guvern asigură un echilibru în dinamica antreprenoriatului

Marius Ghenea, la Daily Income: Măsurile luate de Guvern asigură un echilibru în dinamica antreprenoriatului
15 Ian 2014   •   10:31

Antreprenorul Marius Ghenea a vorbit în ediţia de miercuri a emisiunii "Daily Income", de la Antena 3, despre dinamica antreprenoriatului din România şi rolul măsurilor luate de Guvern în sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii, în 2014.

"Dinamica în zona antreprenorială a întreprinderilor mici şi mijlocii este naturală şi se întâmplă peste tot în lume. Ceea ce este îngrijorător în România este într-adevăr că numărul de firme care ajung în insolvenţă şi care apoi ajung în faliment este din ce în ce mai mare. Iar asta este îngrijorător", a spus Marius Ghenea la Antena 3.

"Cred că aceste măsuri (luate de Guvern pentru a veni în sprijinul IMM-urilor - n.r.) ajută mai curând la menţionerea acestei dinamici în echilibru. Ele ajută la formarea unor noi companii, nu la menţinerea celor care au probleme", a mai spus Ghenea la Antena 3.

Descurajaţi de birocraţie dar şi de accesul greoi la surse de finanţare, românii nu se mai înghesuie să-şi deschidă afaceri. Cu toate acestea, Guvernul încearcă să sprijine întreprinderile mici şi mijlocii şi în 2014.

×
Subiecte în articol: Daily Income
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close