Antena 3 CNN Economic Biz News Michael Jackson e solvabil. Averea megastarului îi poate acoperi datoriile

Michael Jackson e solvabil. Averea megastarului îi poate acoperi datoriile

Michael Jackson e solvabil. Averea megastarului îi poate acoperi datoriile
Sursa foto: michael jackson
26 Iul 2009   •   17:30

Executorii testamentului cântăreţului Michael Jackson consideră că averea regretatului artist american depăşeşte 500 de milioane de dolari, reuşind astfel să acopere datoriile de 400 de milioane de dolari pe care acesta le acumulase înainte de a muri, informează femalefirst.co.uk.

John Branca şi John McClain, administratorii provizorii ai averii starului, au înaintat în justiţie un document în care au arătat faptul că averea lui Michael Jackson este solvabilă, fiind suficient de mare pentru a plăti toate datoriile acumulate şi că "averea lui Jackson constă în bunuri şi proprietăţi depăşeşte 500 de milioane de dolari".

Documentul a fost dat publicităţii vineri, 24 iulie, şi prevede faptul că cei doi executori testamentari au recuperat suma de 5,5 milioane de dolari de la unul dintre foştii consilieri de afaceri ai starului american.

Informaţiile legate de solvabilitatea averii lui Michael Jackson au fost incluse în două documente depuse de Branca şi McClain. Aceştia cereau curţii să aprobe cererea completată de Katherine Jackson, mama starului, prin care aceasta cerea plata unei alocaţii lunare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson datorii
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close