Antena 3 CNN Economic Biz News Nu rataţi ultimele sesiuni de înscrieri la programele MBA şi MA Sheffield oferite în Bucureşti

Nu rataţi ultimele sesiuni de înscrieri la programele MBA şi MA Sheffield oferite în Bucureşti

Nu rataţi ultimele sesiuni de înscrieri la programele MBA şi MA Sheffield oferite în Bucureşti
03 Oct 2012   •   11:59

Pana pe 15 octombrie va mai puteti inscrie la programele MBA si MA Sheffield oferite in Bucuresti! Ultimele sesiuni de inscrieri pentru acest an academic au loc in zilele de 11 si 12 octombrie 2012 la sediul Universitaii Sheffield din Bucuresti. Pentru mai multe informatii si programari : [email protected].

Universitatea Sheffield este una dintre cele mai prestigioase si bine cotate universitati din Marea Britanie si din lume. Este clasata permanent in top 100 universitati din lume si in top 10 universitati din UK pentru implicarea in proiectele de cercetare. Universitatea Sheffield se mandreste cu cei cinci premianti Nobel si de asemenea a fost desemnata Universitatea Anului de catre Times Higher Education (2011-2012). Universitatea Sheffield are sase facultati , 5 in UK si una in Salonic, Grecia. Programul Sheffield Exec.MBA este oferit in present in 5 tari  Romania, Grecia, Serbia, Ucraina, Turcia.
 
Programul Exec.MBA-ul Sheffield este oferit in Bucuresti din anul 2006 si a inregistrat un real succes in Bucuresti avand in fiecare an 2 grupe a cate 25 de cursanti middle si top management.

Programul se remarca prin : prestigiul si traditia academica a Universitatii Sheffield (clasata in top 10 in Marea Britanie), corpul profesoral exclusiv international (UK, SUA, GR, Canada), modul de livrare foarte flexibil (un weekend pe luna), newtworking-ul ( 2 saptamani rezidentiale in UK si Grecia alaturi de colegii din peste 15 tari prezente in program), cele 5 specializari (marketing, management, logistica, finante, health care management ) ,  posibilitatea de a participa la cursuri si in celelalte 4 tari unde se ofera MBA-ul si anume Grecia, Serbia, Turcia, Ucraina, acreditarile internationale(AMBA, AACSB, BAC etc) , expertiza si aplicabilitate pe zona S-E europeana , de dubla licentiere (absolventii primesc Diploma Executive MBA Sheffield cat si diploma CMI(Chartered Management Institute ) cea mai importanta organizatie in management din UK) etc.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close