Antena 3 CNN Economic Biz News (P) Angel Jackson - accesoriul tău special pentru un look ca-n Gossip Girl

(P) Angel Jackson - accesoriul tău special pentru un look ca-n Gossip Girl

(P) Angel Jackson - accesoriul tău special pentru un look ca-n Gossip Girl
11 Dec 2012   •   08:40

Stii gentile acelea micute, dragute si colorate care au impanzit mai nou garderoba fetelor cochete din serialul "Gossip Girl"? Le poti cumpara acum si in Romania, pe www.lavenue.com!

De cand s-a lansat serialul Gossip Girl, in 2007, stilul vestimentar al Serenei van der Woodsen si al lui Blair Waldorf a devenit sursa de inspiratie pentru iubitoarele de moda de pretutindeni. Tinutele lor din serial, mereu in ton cu tendintele momentului, nu ne sunt insa complet inaccesibile...



De exemplu, in episoadele ultimului sezon - care se difuzeaza acum in SUA - remarcam preferinta personajelor feminine pentru gentile Angel Jackson. Angel Jackson este un brand britanic de accesorii, recunoscut de British Fashion Council, care acum este disponibil si in Romania, pe www.lavenue.com.

L-am vazut la Serena (personajul interpretat de Blake Lively) si Blair (Leighton Meester), care si-au accesorizat tinutele colorate cu o geanta la fel de vesela - Angel Jackson Killer, din piele stralucitoare si cu o curea metalica usor de purtat. Iar Jessica (Alice Callahan) a ales o geanta Angel Jackson Beano, decorata cu paiete intr-o culoare vibranta, care a adus tinutei ei un plus de indrazneala.

Discrete si cochete, gentile Angel Jackson sunt accesoriul perfect pentru un look sofisticat si modern!

In plus, comandand orice item pana in data de 15 decembrie 2012, vei beneficia de transport gratuit in Romania! Tot ce trebuie sa faci e sa mentionezi codul ANTENA3 in rubrica "alte informatii" si sa alegi metoda de plata ramburs.

Geanta Angel Jackson Killer (cumpara aici)
Geanta Angel Jackson Beano (cumpara aici)




×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close