Antena 3 CNN Economic Biz News (P) Costume de baie vara 2013

(P) Costume de baie vara 2013

(P) Costume de baie vara 2013
19 Iul 2013   •   11:45
Sezonul estival este in plina desfasurare iar cele care au ales ca destinatie litoralul trebuie sa acorde o atentie deosebita costumelor de baie cu care vor defila pe plajele acoperite cu nisip fin.

Si in acest an celebrul brand MISS BIKINI ne sare in ajutor, propunandu-ne o gama variata de costume de baie si articole pentru plaja, menite sa ne transforme in adevarate sirene ale plajei.

Dintre acestea, am ales cateva cu cu ajutorul carora vei putea starni valuri de admiratie, atat in croaziere exotice cat si la pool-partyuri glam.

Pentru fashionistele ultra-elegante, MISS BIKINI ne propune un costum de baie format din doua piese, ce se evidentiaza prin nuanta puternica dar si prin aplicatiile deosebite. Top-ul triunghi iti va conferi un plus de suport iar slipul cu talie joasa iti va flata in mod ideal formele, ajutand la crearea unei siluete perfecte.

Pentru adeptele unui stil clasic si accesibil, acelasi brand ne aduce in prim-plan un costum de baie cu design minimalist, conceput pentru a ne pune formele in valoare. Datorita nuantei versatile, acesta poate fi purtat atat cu un kaftan intr-o nuanta calda cat si cu o rochie de plaja cu imprimeu.

Pentru iubitoarele sporturilor acvatice care vor sa fie in tendinte, MISS BIKINI a pregatit un costum de baie intreg, ce iti va conferi un grad sporit de suport ori de cate ori te vei avanta in valurile marii. Poarta-l cu un kaftan din matase pentru a obtine un look fabulos.

Daca iti doresti sa dobândesti statutul de fashion-jetsetter nu trebuie să neglijezi nici accesoriile pentru plajă, esențiale în desăvârșirea unei ținute. Dintre acestea se remarca rochii in nuante vibrante, kaftane elegante din matase, papuci cu aplicatii si prosoape cu imprimeu jucaus.


Fie că ești adepta pieselor contemporane sau a celor cu aer timeless, selecția noastră de costume de baie si articole de plaja te va ajuta să obții un beachside-outfit remarcabil.


Mai multe produse, precum si reduceri considerabile, poti gasi pe: http://www.lavenue.com/ro/pentru-ea/outlet/femei

×
Subiecte în articol: costume de baie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close