Antena 3 CNN Economic Biz News (P) Deszăpezirea rezidențială - O nouă afacere care prinde contur cu ajutorul fondurilor europene

(P) Deszăpezirea rezidențială - O nouă afacere care prinde contur cu ajutorul fondurilor europene

(P) Deszăpezirea rezidențială - O nouă afacere care prinde contur cu ajutorul fondurilor europene
11 Dec 2015   •   13:39

Ai o casă sau pensiune si vrei să nu te mai îngrijoreze căderile masive de zăpada, există o soluție, firma Copacul Vesel din județul Brașov oferă servicii de deszăpezire rezidențială. Firma curăță alei, curți, grădini, trotuare.

Firma dispune de două freze de zăpadă profesionale Stiga care sunt pregătite pentru sezonul rece, și bineînțeles personal specializat care este gata să intervină imediat ce zăpada începe să cadă.
Ninsoarea rămâne doar o bucurie iar corvoada de a da zăpada și de a curăța gheața revine firmei Copacul Vesel .

Dacă în restul anului firma se ocupă cu amenajare/întreținere spatii verzi, în perioada decembrie-martie firma oferă și servicii de deszăpezire.

Dacă doriți să aflați prețul pentru deszăpezire la locația dumneavoastră, puteți suna la numărul de telefon 0721708718 sau puteți accesa www.copaculvesel.ro.

Vă vor oferi un preț corect în funcție de volumul de lucru și de distanța parcursă până la dumneavoastră. Acoperirea serviciilor de deszăpezire se referă la județul Brașov și zona Valea Prahovei.

De asemenea, în această perioadă firma oferă și servicii de curățare a zăpezii de pe copaci pentru a evita ruperea sau deformarea coroanei sub greutatea zăpezii.

Copacul Vesel SRL este o firmă care a beneficiat de sprijin în cadrul unui proiect cofinanțat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale” Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale” - Titlul proiectului: “Economia socială e șansa ta” Contract nr. POSDRU/168/6.1/S/146042

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close