Antena 3 CNN Economic Biz News Persoanele care cumpara bauturi online beneficiaza de aceste avantaje!

Persoanele care cumpara bauturi online beneficiaza de aceste avantaje!

Persoanele care cumpara bauturi online beneficiaza de aceste avantaje!
02 Noi 2018   •   18:14

Cumparaturile online devin din ce in ce mai populare in ultima perioada, indiferent ca ne referim la haine, electronice si electrocasnice, produse cosmetice, alimente sau bauturi alcoolice. Aproximativ 1 din 10 adulti de peste 21 de ani cumpara bauturi online. In fond, de ce sa pierzi timp pretios pana la magazin cand poti sa comanzi produsele pe care ti le doresti din confortul canapelei de acasa, de la birou sau de pe smartphone, in drum spre job? Plasezi comanda si astepti sa ti se livreze – nimic mai simplu. Dar hai sa aflam pe larg care sunt principalele avantaje de care beneficiezi.

Comoditate

Shopping-ul online este comod, am stabilit acest aspect deja. Posibilitatea de a cumpara bauturi alcoolice oricand iti doresti si din orice loc unde ai acces la Internet te va ajuta sa economisesti destul de mult timp. Mai mult, daca este nevoie sa cumperi o cantitate mai mare, este destul de dificil sa transporti produsele dintr-un magazin fizic pana la locatia dorita. Plus ca daca nu detii o masina, va trebui sa cheltui bani si pe taxi.

Varietate de produse

Majoritatea persoanelor care achizitioneaza bauturi online sunt incantate de faptul ca au la dispozitie o varietate mult mai mare de branduri si sortimente. Avand in vedere ca magazinele online nu se confrunta cu limita de spatiu, acestea au un catalog mult mai vast, ceea ce inseamna ca iti poti diversifica alegerea de fiecare data. De ce sa fii nevoit sa iti adaptezi cosul de cumparaturi in functie de ceea ce gasesti pe rafturile unui supermarket, cand poti sa te rasfeti de fiecare data cu sortimentul pe care ti-l doreai?

Compara produsele si citeste parerile altor consumatori

Ai intrat vreodata intr-un supermarket si ai pierdut destul de mult timp incercand sa alegi cel mai bun sortiment pentru tine? Atunci cand cumperi bauturi online este mult mai usor sa iei cea mai buna decizie. Produsele sunt grupate in categorii, iar site-urile de calitate iti pun la dispozitie filtre care sa te conduca cu exactitate catre ceea ce iti doresti. In plus, vei putea sa citesti specificatiile fiecarei sticle in parte si sa faci mult mai usor o comparatie. Citeste review-urile lasate de consumatori pentru ca, de multe ori, te pot conduce catre o decizie mai inteleapta.

Bauturi originale si preturi oneste

Comercializarea bauturilor alcoolice contrafacute este o problema mai veche, insa care pare sa persiste. Vorbim de din ce in ce mai multe situatii de acest gen in ultima perioada, motiv pentru care foarte multe persoane nu mai stiu de unde sa cumpere alcool. Desigur, sunt si persoane care se lasa furate de preturile mici ale acestora, insa fiecare dintre noi ar trebui sa tragem un semnal de alarma. Pe langa faptul ca gustul nu este cel la care speram, majoritatea bauturilor contrafacute provoaca puternice dureri de cap si diminueaza din experienta exceptionala pe care ar trebui sa o ofere bauturile originale. Cumparand bauturi online vei gasi mult mai usor magazine de incredere.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine ce comercializeaza bauturi online este www.beicevrei.ro, membru al B.D.G. Import, importatorul oficial al celor mai cunoscute branduri de bauturi. Selectia de produse este foarte vasta, produsele sunt 100% originale, preturile sunt de import, iar transportul este gratuit.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close