x close

Plătiţi facturile sau puneţi bani pe card cu telefonul mobil!

29 Mar 2009   •   23:13
Plătiţi facturile sau puneţi bani pe card cu telefonul mobil! plata pe telefon

Dacă aveţi de plătit o factură, sau vreţi să puneţi bani pe un card, nu mai trebuie să ieşiţi din casă. Faceţi plata, în câteva secunde, direct de pe telefonul mobil. Serviciul funcţionează non-stop, şi e numai bun, dacă nu aveţi nicio bancă aproape.

Cu 26 de lei vă deschideţi un cont şi primiţi un cod. Când vreţi să faceţi o plată îl introduceţi în telefon şi din meniul care vă apare pe ecran alegeţi ce vreţi să achitaţi. Scrieţi suma şi codul de pe factură şi tranzacţia se încheie. În câteva secunde va veni şi mesajul de confirmare, tot pe telefon.

Avantajul e că studenţii, de exemplu, pot primi bani în cont de la părinţi la orice oră, pe care îi retrag apoi de la orice bancomat. Însă, fiecare tranzacţie costă cel puţin 1,5 lei. Chiar cei vizaţi de acest serviciu, românii de la sate, spun că nu-l vor folosi.
parte.

În România, 60 la sută din oameni nu folosesc niciun serviciu bancar. În schimb, peste 95 la sută din ei au cel puţin un telefon mobil, iar serviciul se adresează celor care locuiesc departe de oraşe şi nu au acces rapid la o bancă.

Observator

Citeşte mai multe despre:

telefon mobil facturi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati