Antena 3 CNN Economic Biz News Ponta: 750 de milioane - un miliard de euro anual din acciza la combustibil merg la autostrăzi

Ponta: 750 de milioane - un miliard de euro anual din acciza la combustibil merg la autostrăzi

Ponta: 750 de milioane - un miliard de euro anual din acciza la combustibil merg la autostrăzi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Dec 2013   •   14:57
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că anual va fi alocată construcţiei de autostrăzi o sumă cuprinsă între 750 de milioane şi un miliard de euro, Parlamentul şi Guvernul urmând să decidă în fiecare an în ce direcţie alocă această resursă suplimentară.
 
"Vom avea între 750 de milioane şi un miliard de euro anual din acciza la combustibil pentru construcţia de autostrăzi. Parlamentul şi Guvernul urmează să decidă în fiecare an în ce direcţie alocă această resursă suplimentară", a spus Ponta, potrivit Mediafax.
 
El a precizat că fondurile de la bugetul de stat pot asigura în fiecare an tot între 750 de milioane şi un miliard de euro pentru construcţia de autostrăzi, fonduri pe care Guvernul şi Parlamentul le aprobă în bugetul anul.
 
Ponta le-a propus parlamentarilor USL să elaboreze un proiect de lege privind strategia de construcţie a autostrăzilor, care să fie votat de Parlament şi care să rămână ca obligaţie pentru viitoarele Guverne să continue proiectele începute.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta autostrazi
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close