Antena 3 CNN Economic Biz News Preţuri şi mai mici la electronice? Debo.ro oferă 10 % reducere

Preţuri şi mai mici la electronice? Debo.ro oferă 10 % reducere

Preţuri şi mai mici la electronice? Debo.ro oferă 10 % reducere
25 Aug 2010   •   11:15

PUBLICITATE Debo.ro practică preţuri extrem de avantajoase pentru achiziţionarea electronicelor şi electrocasnicelor comercializate, motiv pentru care, în decurs de un an, a reuşit să se poziţioneze foarte bine pe piaţa online din domeniul electronicelor. Dincolo de politica de preţuri, la acest fapt contribuie gama de produse şi servicul de consultanţă oferit, prin intermediul căruia clienţii săi primesc diverse informaţii de natură tehnică, financiară, funcțională sau de stil.

Astfel, din totalul clienţilor pe care îi are, 45% sunt clienti fideli, lucru datorat si politicilor sale bazate pe operativitatea procesarilor comenzilor şi faptului ca multe dintre noile produse apar la Debo.ro înainte de a fi comercializate de alte magazine.

După un an de activitate, în care a contribuit la dezvoltarea mediului de e-commerce românesc prin intemediul produselor, serviciilor şi informatiilor oferite, Debo.ro vrea sa fie în continuare alături de clientii săi oferindu-le un plus de valorizare.

În acest sens, Debo.ro oferă clientilor săi 10 % reducere pentru peste 15.000 de produse: laptopuri, televizoare, componente PC, telefoane mobile, aparate foto, camere video sau electrocasnice.

Această reducere reprezintă un cadou pe care Debo.ro îl ofera clienţilor săi cu ocazia aniversării unui an de ?colaborari frumoase?, dupa cum susţin reprezentantii firmei.

În plus, alături de preţul semnificativ redus al produselor sale, Debo.ro pune la dispozitia utilizatorilor săi un site îmbunataţit, care cuprinde informaţii extrem de utile despre produse, procesul de achizitie, plasarea comenzii online, service şi garantii şi modul de livrare. Alături de acestea, noua structură cuprinde descrieri ample despre produse şi reviewuri referitoare la produse sau procesul de achiziţie. Prin intermediul noului site, Debo.ro doreşte sa faciliteze procesul de decizie pentru achiziţionarea unui anumit produs şi pentru achiziţia în sine.

?Speram ca prin intermediul vostru, dincolo de produsele oferite la preturi corecte, să ajutam utilizatorii online sa dobândească mai multă încredere în serviciile oferite de piata de e-commerce şi totodata să reprezentăm un exemplu pentru competitorii nostri sau pentru cei care îşi dezvoltă diverse tipuri de afaceri online? este mesajul pe care Alina Vicol, PR specialist Debo.ro îl are pentru clenţii săi cu ocazia aniversării acestei companii.

Detalii despre reduceri, produse sau campanile ecologice realizate de Debo.ro găsiţi aici: www.debo.ro.

 

×
Subiecte în articol: preturi electronice electrocasnice
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close