Antena 3 CNN Economic Biz News Prognoza meteo care a înspăimântat Europa. "Iarna aceasta va fi GROAZNICĂ"

Prognoza meteo care a înspăimântat Europa. "Iarna aceasta va fi GROAZNICĂ"

Prognoza meteo care a înspăimântat Europa. "Iarna aceasta va fi GROAZNICĂ"
de O.P.    |    12 Oct 2012   •   13:02

Însă nu au fost meteorologii cei care au făcut această prognoză, ci ruşii de la Gazprom care se aşteaptă ca iarna care stă să ne bată la uşă sa fie mult mai friguroasa decat cea trecuta, ceea ce va antrena o crestere a consumului de gaze

"Ne pregatim pentru o iarna considerabil mai grea, iar pe durata gerurilor va trebui sa asiguram un volum mai mare de gaze pentru consumatorii nostri comparativ cu cel din iarna trecuta”, a spus reprezentantul oficial al intreprinderii, Serghei Kuprianov.

Sa fie vorba de un avertisment sau, intr-adevar, mercurul termometrelor va cobori la valori care „ingheata respiratia”? Greu de spus. Oricum, e bine de amintit ca la inceputul lunii februarie anul curent, o serie de state europene au acuzat Gazprom ca a redus drastic livrarile. S-a spus, chiar, ca diminuarea a atins chiar 30% fata de volumul necesar. Initial, concernul a dat vina pe Ucraina, invinuind-o ca sustrage mai mult gaz din conductele de tranzit, apoi a acuzat Europa de cresterea cererii de carburant .

Citeşte mai multe despre acest subiect, care afectează întreaga Europă, pe
www.incomemagazine.ro



×
Subiecte în articol: Gazprom gaze naturale
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close