Antena 3 CNN Economic Biz News Prognoza pentru următorii 100 de ani, făcută de jurnaliştii New York Times. Cum se va transforma planeta ne afectează grav

Prognoza pentru următorii 100 de ani, făcută de jurnaliştii New York Times. Cum se va transforma planeta ne afectează grav

Prognoza pentru următorii 100 de ani, făcută de jurnaliştii New York Times. Cum se va transforma planeta ne afectează grav
de O.P.    |    13 Aug 2012   •   09:49

Seceta care a lovit întreaga lume în acest an este demnă de o intrare în Cartea Recordurilor. Zone care erau adevărate grânare pentru întreaga lume s-au transformat acum în deşert, iar lucrurile evoluează spre mai rău.

Cercetătorii americani consideră că ceea ce s-a petrecut anul acesta în agricultură va deveni "normalitate", iar omenirea secolului XXI a ajuns să trăiască pe viu schimbările drastice ale climei.

Frecvenţa tot mai mare a extremelor meteorologie - ierni polare şi veri deşertice - nu face decât să precipite procesul încălzirii globale.

Însă tendinţele viitoare arată că seceta de anul acesta va fi un lucru obişnuit până la sfârşitul secolului, dacă emisiile de carbon nu vor fi reduse drastic.

Mai mult, încălzirea planetei ar urma să creeze condiţii mai uscate în vestul Americii de Nord, din cauza modelelor curenţilor şi presiunii atmosferice la nivel global.




×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close