Antena 3 CNN Economic Biz News Proiecte de investiţii şi de schimburi comerciale, la Forumul de Afaceri Româno-Palestinian

Proiecte de investiţii şi de schimburi comerciale, la Forumul de Afaceri Româno-Palestinian

Proiecte de investiţii şi de schimburi comerciale, la Forumul de Afaceri Româno-Palestinian
13 Feb 2014   •   08:43

Locurile sfinte, precum Ierusalim sau Bethlehem, sunt principalele destinaţii care îi atrag pe turiştii români în Palestina. În schimb, palestinenii sunt interesaţi să vândă în România produse agricole. Oamenii de afaceri din ţara noastră vor şi ei să se implice în proiecte industriale şi de infrastructură.

Proiectele de investiţii concrete au fost discutate la Forumul de Afaceri Româno-Palestinian, organizat de Camera de Comerţ a României.

Oficialii români spun că firmele româneşti pot face afaceri în teritoriile palestiniene în deplină siguranţă, mai ales că investiţiile sunt co-finaţate de instituţii internaţionale, precum Banca Mondială. Iar domeniile în care se poate face comerţ includ şi agricultura, domeniu în care oferta palestiniană este cât se poate de tentantă.

"Oferim în Palestina locuri care nu se găsesc în alte ţări.  Nu vorbim despre plaje, nu vorbim despre resurse naturale. Vorbim despre locul de naştere al lui Isus Christos. S-a născut numai în Bethleem, care este parte a Palestinei", a spus Riad al-Malki, ministrul de externe palestinian.

Reprezentanţii oamenilor de afaceri din România au subliniat atuurile ofertei industriei noastre.

Zeci de oameni de afaceri din Palestina au participat forumul organizat Camera de Comerţ şi Industrie a României.

×
Subiecte în articol: Palestina România
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close