Antena 3 CNN Economic Biz News România, pe locul 53 în topul mondial al nivelului de trai. Ungaria întrece Marea Britanie

România, pe locul 53 în topul mondial al nivelului de trai. Ungaria întrece Marea Britanie

România, pe locul 53 în topul mondial al nivelului de trai. Ungaria întrece Marea Britanie
Sursa foto: romania
08 Ian 2010   •   20:29

Revista "International Living" a publicat un top al celor mai bune ţări din punct de vedere al calităţii vieţii, prin aceasta înţelegându-se costul de trai (15%), cultură şi hobby-uri (10%), economie (15%), mediu (10%), libertăţi (10%), sănătate (10%), infrastructură (10%), securitate (10%), climă (10%), scrie Capital.

Pe locul I în top se află Franţa, apoi Australia şi Elveţia. Următoarele poziţii în top 10 sunt ocupate de Germania, Noua Zeelandă, Luxembourg, Statele Unite, Belgia, Canada şi Italia.

În ciuda birocraţiei agasante şi a impozitelor mari, Franţa se află pe prima poziţie pentru al cincilea an consecutiv, în special datorită stilului de viaţă din oraşe, a pesisajelor, arhitecturii, culturii şi gastronomiei.

Australia este un bun pentru a te retrage te retragi după pensionare, datorită vieţii echilibrate, climei temperate, plajelor vaste şi peisajelor deosebite.

Totodată, persoanele cu diplomă de facultate îşi vor găsi un loc de muncă, pentru că economia australiană profită de pe urma boom-ului asiatic.

În Elveţia totul funcţionează. Există fiabilitate, calitate, discreţie, punctualitate, siguranţă şi linişte. În Elveţia se vorbesc 5 limbi străine.

Germania, ţara disciplinei şi a pragmatismului, în timp ce în Noua Zeelandă se găsesc cele mai frumoase peisaje din lume. Mai mult, pentru tinerii licenţiaţi şi aflaţi la începutul unei cariere, Noua Zeelandă este locul perfect. Există un nivel foarte scăzut al ratei criminalităţii, iar sărăcia e un fenomen.








Sursă foto: www1.internationalliving.com

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: România Ungaria
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close