x close

Salarii mărite la Consiliul Caraş Severin pentru a combate scăderea de 25%

24 Iun 2010   •   11:48
Salarii mărite la Consiliul Caraş Severin pentru a combate scăderea de 25%

Unii angajaţi ai Consiliului Judeţean Caraş Severin se pregătesc să contracareze efectele tărierii salariilor cu 25 de procente. Unele salarii au fost mărite, parcă pentru a avea de unde să se taie, astfle ca veniturile să rămână la aceeaşi valoare. Explicaţia oficială este legată însă de trecerea funcţionarilor întro treaptă ierarhică superioară.

Deşi cei mai mulţi dintre colegii lor vor avea salarii cu 25% mai mici, unora dintre funcţionarii publici de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin li se vor mări.

În ultima şedinţă a forului legislativ, consilierii judeţeni au aprobat modificarea statului de funcţii potrivit căruia mai mulţi consilieri, inspectori sau referenţi vor trece la trepte superioare de salarizare.

?Salariul net al celor 16 funcţionari publici va creşte în medie cu 56 de lei, odată cu avansarea într-o treaptă salarială superioară", spune Camelia Şuşco, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Nu de aceeaşi părere sunt cetăţenii, mai ales pensionarii. Aceştia spun că nu e corect ce li se întâmplă. ?Nimic ce s-a făcut. tot ce s-a făcut în ţara asta a mers pe rău. proletarii au ajuns acum din sărăcie să fie boieri. Patroni?, spune un pensionar.

Aceştia mărturisesc că le merge greu şi că se aşteaptă să le fie la fel şi în continuare.

Antena3

 

Citeşte mai multe despre:

functionari pensionari pensii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati