Antena 3 CNN Economic Biz News Şcoală pentru afaceri: Young Leaders Club

Şcoală pentru afaceri: Young Leaders Club

Şcoală pentru afaceri: Young Leaders Club
09 Mai 2015   •   15:57
Tinerii antreprenori de la noi îşi pot extinde afacerile peste graniţe. Iar şansa lor vine de la Şcoala de antreprenoriat Young Leaders Club, un proiect pornit în urmă cu 5 ani de un grup de tineri vizionari. Dornici, la început, să îşi globalizeze business-urile, au ajuns la concluzia că vor să îi ajute şi pe alţii. 
 
Cursurile şcolii încep pe 21 iunie, însă locurile sunt limitate. Înscrierile se pot face până la 1 iunie. 
 
Proiectul şcolii româneşti de antreprenori Young Leadres Club a devenit atât de cunoscut încât tineri din toată lumea vin în România o dată pe an pentru a participa la cursurile organizate la Mamaia. Deschiderea internaţională pe care o oferă şcoala este unul dintre atuurile principale.
 
Contactul cu mentorii internationali i-a ajutat pe multi dintre cursanti sa priveasca increzatori piaţa de business din afara granitelor Romaniei.
 
Practic, scoala asigura deschidere directa catre acceleratoarele de business de top.
 
Cursantii beneficiaza de mentorat personalizat pentru ideile de business cu care se inscriu în cadrul şcolii. Pe multi, cunostintele dobandite i-au ajutat sa isi pună deja pe picioare propriile afaceri.
 
Anul acesta, cursurile încep pe 21 iunie, însă locurile sunt limitate. Doar cele mai bune 30 de idei de business vor fi admise. Taxa de inscriere este de 300 de euro, dar include de la cazare si masa, pana la cursuri si alte materiale didactice. 
 

×
Subiecte în articol: şcoală afaceri business
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close