Antena 3 CNN Economic Biz News Sebastian Vlădescu: Noi nu suntem Grecia, dacă avem probleme ne lasă toţi baltă (VIDEO)

Sebastian Vlădescu: Noi nu suntem Grecia, dacă avem probleme ne lasă toţi baltă (VIDEO)

Sebastian Vlădescu: Noi nu suntem Grecia, dacă avem probleme ne lasă toţi baltă (VIDEO)
12 Mai 2010   •   17:25

?Pentru noi nu o să sară atâta lume în Europa, este un risc pe care foarte puţină lume îl înţelege. Noi nu suntem Grecia, nu suntem în Zona Euro, dacă avem probleme ne lasă toţi baltă?, a declarat Sebastian Vlădescu, la B1 TV.

Ministrul Finanţelor a precizat de asemenea că în pachetul de 60 de miliarde despre care s-a discutat a fost vorba doar de Zona Euro. ?Noi celelate state am fost prezenţi acolo să luăm parte şi să votăm pentru. Dar nu am fost invitaţi să fim parte din acel pachet?, a subliniat Vlădescu.

Ministrul s-a întrebat ce se întâmplă în economia lumii, deoarece ?Dintr-o dată, într-o după amiază şi o noapte, pachetul s-a dus de la 60 de miliarde la 750 de miliarde de euro(...) E ceva acolo care se întâmplă. Faptul că România îşi ia măsurile de protejare înainte de a fi lovită de un alt val de criză este un lucru excepţional?, a mai spus Vlădescu.

VLĂDESCU: NOI NU SUNTEM GRECIA, DACĂ AVEM PROBLEME NE LASĂ TOŢI BALTĂ




VLĂDESCU: DACĂ NU REZOLVĂM CORUPŢIA NE PIERDEM SUVERANITATEA NAŢIONALĂ
Ministrul Finanţelor a vorbit şi despre corupţia din România, despre care a spus că ?trebuie rezolvată?. ?Dacă nu o rezolvăm există un risc foarte important, cel de a ne pierde suveranitatea naţională?. Vlădescu susţine că Grecia a ajuns în această stare pentru că de-a lungul timpului a fost un stat corupt.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sebastian Vladescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close