Antena 3 CNN Economic Biz News Sfatul uneia din cele mai puternice femei ale lumii: "Numai AŞA te poţi face remarcat la locul de muncă"

Sfatul uneia din cele mai puternice femei ale lumii: "Numai AŞA te poţi face remarcat la locul de muncă"

Sfatul uneia din cele mai puternice femei ale lumii: "Numai AŞA te poţi face remarcat la locul de muncă"
de O.P.    |    02 Noi 2014   •   13:42
Nu s-a ferit niciodată de muncă. A clădit tot ce are acum cu propriile-i puteri, iar în prezent se bucură de un succes enorm: a fost numită CEO-ul PepsiCo.

Însă Indra Nooyi nu a uitat de unde a plecat. Chiar mama ei i-a reamintit asta într-o vizită recentă pe care a avut-o acasă: "Când am intrat pe uşă, voiam să îi dau mamei vestea cea mare, că fusesem numită CEO la PepsiCo, iar ea a stat puţin pe gânduri, a analizat ceea ce îi spusesem eu şi mi-a replicat: , mi-am dat imediat seama câtă dreptate este în cuvintele ei", povesteşte Indra.

Într-un interviu recent pe care l-a acordat pentru revista Fortune, Indra le dă un sfat preţios tuturor celor care vor să iasă din anonimat. "Acceptaţi cele mai problematice provocări la locul de muncă. Chiar dacă aveţi un job pe care îl faceţi cu uşurinţă, lucrul acesta vă va ţine în mediocritate. Trebuie să vă luptaţi cu voi înşivă şi cu comoditatea şi să acceptaţi provocările, pe care cei din jur nu au reuşit să le rezolve", spune Indra.

"Numai aşa veţi ridica ceva semnale de alarmă şefilor, iar aceştia vor începe să pună întrebări despre voi. Doar aşa veţi ajunge nişte lideri de încredere în compania voastră".


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close