Antena 3 CNN Economic Biz News Toate marile bănci de pe Wall Street au auzit de el. Ce s-a întâmplat după ce un puşti a trimis acestă scrisoare

Toate marile bănci de pe Wall Street au auzit de el. Ce s-a întâmplat după ce un puşti a trimis acestă scrisoare

Toate marile bănci de pe Wall Street au auzit de el. Ce s-a întâmplat după ce un puşti a trimis acestă scrisoare
Sursa foto: Foto: Business Insider
de O.P.    |    16 Ian 2013   •   12:51

Cum nimeni nu angajează tineri proaspăt ieşiţi de pe băncile facultăţii fără ca ei să aibă experienţă, voluntariatul şi practica în marile firme sunt aur curat pentru un CV de proaspăt absolvent.

Aşa s-a gândit şi acest puşti atunci când a trimis o scrisoare în care îşi arăta disponibilitatea de a face practică într-una din cele mai mari bănci de pe Wall Street.

"Bună ziua. Sunt student şi v-am întâlnit vara trecută la Smith & Wolensky, în New York. Vă mulţumesc că în acea seară v-aţi luat timp să staţi de vorbă cu mine. Vă scriu pentru că mă interesează să fac practică în biroul dvs. pe timpul verii. Realizez că este puţin neobişnuit să primiţi studenţi care încă nu au terminat studiile, şi care vin de la Universităţi obişnuite, însă m-am gândit că aţi putea face o excepţie.

Sunt foarte interesat de investiţiile bancare şi aş face orice să învăţ în acest domeniu, ghidat de dumneavoastră. Nu am nicio problemă cu adusul cafelei, ştersul pantofilor sau ridicatul hainelor de la spălătorie şi sunt dispus să lucrez de la, până la.

Cu alte cuvinte vreau să fiu înconjurat de oameni profesionişti de la care să învăţ cât mai multe.

Nu vă voi pierde timpul cu examenele mele, cu treburile mele personale, cerându-vă să îmi oferiţi titluri pompoase pentru CV-ul meu. Adevărul este că nu am abilităţi extraordinare şi nici o minte sclipitoare, dar notele mele sunt aproape de perfecţiune şi îmi place să muncesc pentru ele.

Am aplicat pentru stagiatură şi la Merryll Lynch şi acum mă pregătesc să încep şi un curs de banking.

Îmi cer scuze pentru natura ciudată a scrisorii mele, dar este sinceră şi sper să vă gândiţi să mă luaţi sub aripa dvs. în această vară. Vă mulţumesc pentru timpul dvs".

Iată şi RASPUNSURILE:








 


×
Subiecte în articol: studenti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close