Antena 3 CNN Economic Biz News TOP 5 destinatii de toamna IDEALE

TOP 5 destinatii de toamna IDEALE

TOP 5 destinatii de toamna IDEALE
02 Oct 2018   •   15:14

Calatoriile sunt minunate, indiferent de destinatie, deoarece te incarca de energie, curiozitate si entuziasm. Iat timpul petrecut alaturi de cei dragi intr-o destinatie diferita de ceea ce vezi zilnic, te face sa iti doresti sa ramai intr-o calatorie continua. Cu toate acestea, unele destinatii sunt mult mai frumoase toamna, in anotimpul cel mai colorat. Daca ti-ai programat un concediu toamna aceasta, sau vrei sa fugi intr-un city break, atunci nu te grabi sa alegi destinatia, pana cand nu citesti lista de mai jos, cu cele mai frumoase locuri in care trebuie sa ajungi toamna aceasta.

Iata care sunt destinatiile care nu trebuie sa le ratezi pe timp de toamna:

1. Bruges

Bruges este un orasel Belgian micut, la o ora distanta de Bruxelle. Este unul dintre orasele medievale extrem de bine conservate, frumos si plin de romantism, cu canale si case maiestuoase. Vei descoperi aici multe muzee si magazine de ciocolata, asa cum se cuvine. Aici te vei intoarce putin in timp si vei da cu ochii de siluete elegante, magazine cu haine si pantofi unicati, dulciuri din toate categoriile si gusturile, in ambalaje si foite discrete si interesante. Mirosul de parfumuri te va atrage la fiecare pas, iar legat de peisaj, nu degeaba se afla in topul celor mai minunate destinatii pe timp de toamna. Vei ramane absolut suprins de paleta de culori!

2. Marsilia

Cel mai vechi oras din Franta impresioneaza prin peisajul de apa si stanci, iar foioasele prind culori extravagante pe timp de toamna. Cosmopolitul orasel te va incanta cu o priveliste spre Coasta de Azur, vechiul port, zona Cours Julien, plina de librarii, fantani, pasari si cafenele. Este destinatia ideala daca vrei sa te relaxezi, fara sa te plictisesti un minut. Iar daca vei vizita partea cea mai veche a orasului, ai nevoie de incaltaminte comoda, deoarece vei avea de strabatut drumuri lungi, pline de tarabe si magazine arabesti si asiatice, care nu te vor lasa sa iti iei prea repede privirea de la minunatiile expuse acolo.

3. St. Petersburg

St. Petersburg a vazut multe si are secrete pe masura. Este un oras rupt dintr-o poveste, purtand in spate revolutii si razboaie, iar aceasta istorie bogata este evidenta la fiecare pas. Cu siguranta, nu exista niciun alt oras in Rusia care sa fie la fel de fascinant si care sa etaleze povesti atat de interesante. Aici, culorile din arhitectura se contopesc cu peisajul tomnatic, rezultand straturi de pasteluri, care nu te vor lasa sa inchizi ochii nici macar o secunda. Este, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase destinatii de toamna.

4. Barcelona

Daca esti tentat sa vezi un mozaic de stiluri arhitecturale si culori care mai de care mai vesele, atunci trebuie sa vezi Barcelona din cel mai inalt punct posibil! Poti petrece zile intregi admirand cladirile, fara sa te plictisesti. Aici vei intalni o atmosfera relaxata, mult soare, si poti petrece clipe de toamna cu un apus mirific, specific anotimpului.

5. Venetia

Italia nu isi va pierde niciodata puterea de a fermeca pe oricine. Vara aduce miliaone de turisti aici, insa toamna poti sa ai parte de intimitate si de momente linistite, plimbandu-te pe canalele ei colorate. Venetia este un oras rafinat si cu siguranta fermecat. Iti va oferi o priveliste contemporana a glorei antice, pe o scena vibranta de culori.

Toamna aduce schimbari majore uneori, iar peisajele se schimba foarte mult atunci cand capata maturitate si mai multa culoare. Tine cont de acest lucru atunci cand iti programez urmatoarea calatorie, pentru a te putea bucura de farmecul adus de acest anotimp.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close