Antena 3 CNN Economic Biz News Ultima ofertă a clinicilor private din România: rate fără avans şi fără girant

Ultima ofertă a clinicilor private din România: rate fără avans şi fără girant

Ultima ofertă a clinicilor private din România: rate fără avans şi fără girant
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Mai 2011   •   23:16

Sănătate în rate, fără avans şi fără girant! Pe scurt aşa sună ultimele oferte pe care clinicile private le fac pacienţilor. Când bolnavul nu are posibilitatea să-şi plătească cu banii jos tratamentele sau operaţiile, clinica îi face împrumut la bancă. Creditul se obţine rapid, dar pacientul este obligat să-şi plătească sănătatea lunar, în rate.

Românii fac cele mai multe credite pentru tratamentele stomatologice. Asta pentru că sunt extrem de scumpe.

Gabriel e unul dintre pacienţii cu probleme multe şi bani puţini. Bani pe care Gabriel ar fi trebuit să-i achite pe loc, într-o săptămână. Imposibil! aşa că s-a lăsat ajutat de clinică.

"În prealabil noi luăm legătura cu banca şi trimitem planul de tratament pentru ca banca să vadă exact cât îl costă. Iar pacientul face un singur drum la bancă pentru a semna contractul. Banii intră rapid în contul clinicii şi tratamentul poate începe", a declarat Magdalena Popa, directorul unei clinici.

 


Creditul merge până la maximum 21 de mii de ron şi poate fi plătit în 48 de rate lunare adică, în patru ani. La un credit precum cel al lui Gabriel, de 1600 de euro, ratele se întind pe 3 ani. Rata este de 270 de ron pe lună.

Şi nu doar serviciile de stomatologie le puteţi plăti în rate. În funcţie de clinică, ,,creditul de sănătate,, poate acoperi de la analize foarte scumpe de laborator şi până la operaţii estetice.

Creditul de sănătate este disponibil doar prin intermediul clinicilor medicale.


×
Subiecte în articol: rate tratament sănătate
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close