Antena 3 CNN Economic Biz News Un milionar român tocmai a dat o lovitură uriașă

Un milionar român tocmai a dat o lovitură uriașă

Un milionar român tocmai a dat o lovitură uriașă
Sursa foto: foto: pixabay.com
14 Dec 2016   •   13:13

Compania cu capital olandez CTP, care a ajuns anul trecut cel mai mare proprietar de spaţii industrial-logistice din România, a cumpărat un sfert din terenul pe care omul de afaceri Nicolae Raţiu, fiul politicianului Ion Raţiu, îl avea la vânzare pe autostrada A1, în dreptul localităţii Bolintin Deal.

CTP Invest a cumpărat 25,75% din părţile sociale ale firmei Universal Management, care deţine 70-80 de hectare de teren la km 23 pe autostrada A1. Preţul plătit de investitori pentru cele circa 20 hectare de teren achiziţionate se ridică la circa 4 mil. euro, potrivit informaţiilor Capital. În plus, CTP şi-a rezervat dreptul de a cumpăra întregul lot pe viitor.

Nicolae Raţiu a început să comaseze terenul încă din anul 2000, iar în 2002 a obţinut titlul de parc industrial. O parte din terenul deţinut aici a fost vândut către americanii de la Prologis, care au dezvoltat o serie de spaţii de depozitare cumpărate anul trecut tot de CTP; iar o altă parte către furnizorul de servicii în domeniul logistic H. Essers.

Mai mult, pe capital.ro.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close