Antena 3 CNN Economic Biz News Unde au dispărut toţi banii? Cum să motivezi angajaţii pe timp de criză?

Unde au dispărut toţi banii? Cum să motivezi angajaţii pe timp de criză?

Unde au dispărut toţi banii? Cum să motivezi angajaţii pe timp de criză?
25 Mar 2014   •   14:03

Miercuri, 26 martie, Universitatea Sheffield organizeaza seminarul “Unde au disparut toti banii? Cum sa motivezi angajatii pe timp de criza?“ sustinut de Dr Leslie Szamosi, Directorul Academic al programului EMBA Sheffield. Evenimentul va avea loc la Hotel Hilton, in sala Regina Maria, de la ora 18:30.

Adresat managerilor și antreprenorilor, scopul seminarului este de a prezentate technici de motivare care ajuta in momente dificile de criza cand nu mai exista sustinerea financiara. Aceste technici de motivare lanseaza ideea conform careia principalul tool de motivare este sustinerea oameniilor in tot ceea ce fac. Dr Leslie Szamosi va vorbi despre o serie de technici de motivare folosite in America si testate in regiunea Sud-Est europeana.

In cea de-a doua parte a evenimentului, Dr. Szamosi, in rolul sau de Evaluator AMBA (Association of MBAs), va vorbi despre cum sa te diferentiezi intr-o piata competitiva printr-un program de Executive MBA si care sunt avantajele pe care ti le confera un astfel de program. Intrarea este libera in baza inregistrarii trimise la adresa: avasile @ city.academic.gr .

Universitatea Sheffield și Daily Income oferă o bursă integrală Executive MBA (management, marketing, logistică, finanțe sau healthcare management) pe o perioadă de doi ani, cu începere în noiembrie 2014. Cei interesați pot aplica până pe data de 6 aprilie 2014 la adresa www.antena3.ro/bursasheffield.

×
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close