Antena 3 Economic Biz News Virgil Popescu: Farmec a început producția de biocide și dezinfectanţi care pot fi utilizaţi în spitale

Virgil Popescu: Farmec a început producția de biocide și dezinfectanţi care pot fi utilizaţi în spitale

de M.Z.    |    30 Apr 2020   •   09:06
Virgil Popescu: Farmec a început producția de biocide și dezinfectanţi care pot fi utilizaţi în spitale
Sursa foto: Hepta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat, joi, că cel mai mare producător de cosmetice din România, Farmec, a început producţia de biocide în criza de coronavirus.

"Adaptarea businessului în vremuri de criză reprezintă o soluţie care aduce plus valoare şi răspunde nevoilor consumatorilor. Cei de la Farmec au început producţia de biocide şi puteţi găsi deja pe piaţă produse de igienizare şi dezinfectare pentru a vă putea proteja mai bine. 

De asemenea, au produs dezinfectanţi care pot fi utilizaţi în spitale, unde se duce lupta din prima linie împotriva virusului. Îi mulţumesc domnului director Mircea Turdean pentru eforturile pe care le-a făcut şi că vor produce 1000 de tone pe lună. 

Sprijin producţia locală. Investim în România, pentru ca împreună să trecem cu bine peste criza coronavirusului", este mesajul transmis de ministrul Economiei, joi, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close